Реклама в Гугъл

Най-бързият начин да бъдете No 1, когато търсят Вас, е реклама в Google!

Защо реклама в Гугъл, а не СЕО оптимизация например? Защото с опцията за гугъл реклама достигате до клиентите си още от ден 1. За разлика от seo оптимизирането, рекламата в гугъл може да бъде точно измерена!

Реклама в Гугъл | VilizarN.EU
 • в Google Ads Вие избирате как плащате – на клик, на показване, на реализация и т.н.
 • Google позволява събирането на огромен обем от данни за посетители на сайта – пол, възраст, доход, интереси, действия и много други.
 • в Google Реклама разполагате с множество рекламни карета и милиони партньорски сайтове, график на показване на рекламите, език на показване, ключови думи и фрази, директни обаждания, интеграция с YouTube, My Business, Analytics, Search Console, Cloud Platform и много, много други опции за настройка и оптимизация.

 

В тази страница:

Ползи от Гугъл реклама

Ползите при онлайн рекламата, независимо дали става дума за Google Ads или Bing, са най-вече в това, че тя може да бъде измерена (за разлика от рекламата в радио и телевизия, например). А когато става дума за ограничен рекламен бюджет това е много важен фактор.

С реклама в Гугъл Вие избирате:

 • мрежата за търсене или дисплейната мрежа
 • размера на рекламния бюджет на ден, седмица, месец
 • аудиториите – по пол, възраст, доход на домакинство, интереси и т.н.
 • на какво да наблегнем – обаждания, посещения в магазин или офис, продажба на продукти, запитвания от възможни клиенти.

 

Google Ads рекламата включва: мрежата за търсене, дисплейни реклами в партньорските сайтове, видео реклама в YouTube, реклама в Gmail, реклама в Google Карти, реклама в програми и игри от Google Play на Android телефони и други.

Какво предлагам аз?

Управление на Реклама в Гугъл

Гугъл Реклама Управление | VilizarN.EU

Ключовият фактор за ефикасността на вашата реклама в гугъл се крие в правилното създаване, организиране и управление на рекламните Ви кампании и тяхното качество спрямо конкурентите Ви. Каква цена ще плащате на клик и колко реализации ще получите за един и същи бюджет зависи пряко от цялостното представяне на рекламния Ви профил.

Гарантирам отличен криейтив на Вашите реклами – правилен подбор на ключовите думи, подробен анализ на аудиториите, оптимизиран за реаализации профил и неограничен брой снимки и видео материали с лиценз от най-голямата база данни за медия ShutterStock.

Гугъл Реклама Управление | VilizarN.EU
Гугъл Реклама Стратегия | VilizarN.EU

Не просто реклама, а стратегия

Гугъл Реклама Стратегия | VilizarN.EU

Всеки бизнес е различен и има клиентела, която извършва покупки на продукти и услуги на база определени критерии, които трябва да се приложат правилно.

Затова е много важно да се изгради точната стратегия още със създаването на първите рекламни кампании и така наречената „търговска фуния“.

За последните 10 години рекламиране в Google Ads съм похарчил рекламен бюджет малко над 1 млн. евро. Това са много пари и получени данни при анализа на рекламите, които са ме направила специалиста, който съм днес!

Цени за Google Реклама

по Часово

от 25 * без ДДС
 • на час

на Абонамент

от 179 * без ДДС
 • на месец

Често Задавани Въпроси

Това зависи най-вече от сферата, в която се намира бизнесът Ви и нивото на конкуренцията. Google Ads е платформа, чиито цени се определят на базата на рекламен търг за конкретния регион и ключова дума / фраза. За да получите ориентировъчен бюджет, моля, изпратете ми запитване.

Цената за моя труд зависи от времето, за което искате да ме ангажирате. По-изгодно за Вас е на месечен абонамент, защото тогава цената е фиксирана (позволява Ви по-точно да пресметнете месечните си разходи) и анализ и редакция на реклами се прави колкото пъти е необходимо без оглед на часовете.

Рекламните профили трупат нови данни с всеки изминал ден. Респективно и времето, необходимо за обработката на тези данни нараства, а от там и цената за управление на реклами.

И все пак това не трябва да Ви притеснява, защото моята комисионна расте паралелно с Вашата печалба и не по-рано.

Защо да изберете мен за реклама в Гугъл?

Много клиенти ме определят като перфекционист – човек, който държи на „дребния детайл“. В работата си не се задоволявам с просто „добре е“, а с перфектно е!

И похарчени над 1 млн. евро в рекламни бюджети.

Създаването и управлението на Реклама в Гугъл е най-малкото, което мога да направя за Вас. Като мои клиенти ще имате възможността да Ви консултирам по много бизнес въпроси благодарение на опита, който имам от 2010 година насам, особено ако сте начинаещи в предприемачеството. Аз мога да:

 • съдействам при внос / износ на стоки за и от ЕС и Китай с английски и испански език
 • освободя бързо вашите стоки от митница благодарение на контактите, които имам там (само за София)
 • продавам вашите стоки и услуги в ЕС, благодарение на дългогодишния ми опит в дропшипинга
 • създавам, управлявам и оптимизирам професионално рекламните Ви кампании в Google Ads и Facebook Business
 • Ви съветвам по всякакви други въпроси, касаещи вашия бизнес.

Хората работят с хора. Фирми се закриват и регистрират за по-малко от седмица. Но името на човек остава завинаги.

Това, което ще направя за Вас ще бъде „моята реклама в интернет“.

Facebook
LinkedIn
Skype
WhatsApp
Email
Print