Изработка на Сайт

Ако не присъствате в интернет все едно не съществувате изобщо!

Вашият Уеб Сайт е „вашата визитка в интернет“, за това е важно да направите добро първо впечатление.

VilizarN.eu - Изработка на Сайт - Изработка на Уеб Сайт

В услугата по изработка на уеб сайт се вземат предвид много фактори – да изглежда „готино“ не е достатъчно. Сайтът трябва да е продаващ – разбираем за потребителите, бърз и ефективен. А за да получите качествена изработка на сайт Ви трябва човек като мен, който разбира как работи бизнесът.

В тази страница:

Какво е важно за правилната изработка на сайт?

 • да не се използват готови шаблони
 • съдържанието да е 100% уникално
 • да има „мобилна“ и „таблет“ версия
 • On-Site SEO съдържание
 • да бъде оптимизиран за реализации
 • да продава ефективно вашите продукти и услуги

Какво предлагам аз?

Изработка на Сайт | VilizarN.eu

Индивидуален дизайн

Изработка на Сайт | VilizarN.eu

Готовите шаблони са предпочитани от много колеги, защото върху тях се работи лесно – заменят съдържанието с предоставеното от Вас, което им позволява да работят бързо и сравнително евтино. Проблемът с готовите теми при изработката на уеб сайт обаче е в това, че те са пълни с излишно съдържание (модули, джаджи, секции), от които нямате нужда (често и с остарели версии, защото за да бъдат ъпдейтнати трябва да им се плати лиценза). Това затормозява сайта като цяло, увеличава времето за зареждане на страниците и е дупка за потенциални хакерски атаки.

Аз Ви предлагам изработка на сайт с дизайн от нулата, което ще гарантира минимум използвани ресурси и без излишен код, минимално време за зареждане (под 2 сек.) и максимална сигурност при спам и хакерски атаки.

100% уникално съдържание

Изработка на Сайт | VilizarN.eu

За да бъде вашият уеб сайт успешен, съдържанието в него (снимки, видео и текст) трябва да бъде уникално, а не копирано / свалено от друг сайт. Това е важно не само за SEO-то (оптимизацията в търсачки), но и за последващо рекламиране в Google Ads и Facebook Business. Колкото по-уникално, интересно и релевантно е вложеното съдържание във вашия уеб сайт, толкова по-малка сума ще заплащате за реклама след това.

На всички мои клиенти, избрали изработка на уеб сайт от мен, предлагам неограничен брой снимки от най-голямата база за фотографии ShutterStock (без допълнително заплащане) и уникално текстово съдържание, написано от моите копирайтъри (на български, английски или испански език).

Изработка на Сайт | VilizarN.eu
VilizarN.eu - Изработка на Сайт - Изработка на Уеб Сайт

Десктоп, таблет и мобилна версия

VilizarN.eu - Изработка на Сайт - Изработка на Уеб Сайт

Повече от 85% от трафика в интернет минава през мобилен телефон, а останалите 15% се поделят между таблети и десктоп / лаптоп компютри. Затова е много важно в процеса по изработка на сайт той да бъде изграден основно с идеята, че ще бъде използван на мобилни устройства. В този ред на мисли това, на което трябва да се наблегне е скоростта на зареждане и релевантността на информацията – доказано е, че ако клиентът не намери това, което търси в рамките на 11 секунди, той ще напусне уеб сайта Ви.

До болка вродената ми педантичност може да Ви гарантира перфектно стилизирано уеб съдържание при изработката на вашия уеб сайт до последния пиксел с всички използвани устройства.

On-site SEO

Изработка на Сайт | VilizarN.eu

В превод горното означава оптимизиран сайт за търсещи машини. С всяка година алгоритмите на Google и Bing (най-популярните търсачки в Европа) стават все по-интелигентни и търсят не просто ключовите думи в текста, а семантиката в съдържанието – наука, изучаваща самото значение на думите и фразите.

При изработка на уеб сайт гарантирам съдържание, създадено и написано грамотно и изцяло според търсещите алгоритми – правилен подбор на ключовите думи според Google Keyword Planner, точна гъстота на ключовите фрази и „сателитните“ думи, правилно попълнени Rich Snippet и Schema Markup, ръчно избрано изображение за социални мрежи за всяка страница, над 90% уникалност на текстовете според Advego Plagiatus.

Изработка на Сайт | VilizarN.eu
Изработка на Сайт | VilizarN.eu

Оптимизиран за Реализации сайт

Изработка на Сайт | VilizarN.eu

Няма никакъв смисъл да се набляга на трафик към сайта (било то чрез платено рекламиране или SEO), ако на потребителите им е трудно да се свържат с Вас. Всеки възможен клиент от телефонно обаждане или изпратен формуляр е важно да бъде запазен, защото това ще бъде вашата топла аудитория, която да ретаргетирате в бъдеще.

Изработените от мен сайтове са проектирани с мисъл, така че всеки потенциален клиент да може да се свърже с Вас по най-лесния за него начин и по всяко време. И най-важното – да бъде запазен в списък.

Продаващ ефективно вашите продукти и услуги

За да продава един уеб сайт не е необходимо да изглежда „луксозно“ и да е натъпкан с анимиран текст и снимки. Има съвсем други фактори, които оказват влияние – удобен потребителски интерфейс, който да гарантира лесно навигиране; уникално и релевантно съдържание, което да задоволи максимално потребителския интерес.

За това е много важно при изработката на уеб сайтове те да бъдат създавани с мисъл за потребителите, които ще ги използват, защото търсенето определя предлагането, а не обратното!

Изработка на сайт Цени

Статичен Уеб Сайт

на 1 език
от 449 * без ДДС
 • х2 за допълнителен език

Динамичен Уеб Сайт

на 1 език
от 769 * без ДДС
 • х2 за допълнителен език

Често Задавани Въпроси

При процеса на изграждане на уеб сайт използвам WordPress за основа заради отворения му код, който позволява безгранични промени. Дизайна изграждам от нулата като по този начин гарантирам минимум използвани ресурси и максимална производителност на сайта без нищо излишно.

Не. Тях трябва да закупите отделно. Но Ви препоръчвам да не бързате преди да сме обсъдили от какво точно се нуждаете.

Да що се касае до правилното функциониране на сайта във вида, в който сте го получили в деня на подписването на приемо-предавателния протокол. Важно е да имате предвид, че периодичните ъпдейти на системата за управление на съдържанието и инсталираните приставки не са обект на безплатно техническо обслужване, защото всеки ъпдейт изисква подробно запознаване с документацията, тест в staging среда и проверка за съвместимост с всички останали модули преди да бъдат обновени. Безплатната техническа поддръжка след изработка на сайт не включва и отстраняването на проблеми, свързани с хостинга. И все пак пълна техническа поддръжка е налице срещу допълнително заплащане всеки месец като цената се договаря индивидуално в зависимост от услугите, които искате да изпълнявам за Вас.

Процеса по изработка на Уеб Сайт се осъществява в рамките на седмица до месец, но това зависи най-вече от Вас. Често, клиентите се лутате между множество идеи, преди да оформите финалната визия в главата си. Затова свържете се с мен и аз ще Ви помогна да изчистите концепцията максимално бързо.

Преди да започнем процеса по изработка на сайт ще сключим договор – за ваше и мое успокоение, в който всичко ще бъде подробно описано.

Разбира се! Мога да Ви издам както опростена ф-ра без ДДС, така и такава с ДДС. За всички клиенти в ЕС (извън България) ДДС не се начислява.

Посочените по-горе цени служат за отправна точка и не са крайни. Изработката на един Уеб Сайт е изцяло в сферата на услугите, а за услугите няма фиксирана цена. В общи линии крайната такава се определя от това колко е обемен сайта и какви функционалности искате да има.

Защо да изберете мен за изработка на сайт?

Много клиенти ме определят като перфекционист – човек, който държи на „дребния детайл“. В работата си не се задоволявам с просто „добре е“, а с перфектно е!

Зад всеки качествен софтуер стои „армия“ от добре платени програмисти. За това твърдо стоя зад идеята, че качеството струва пари и никога не бих си позволил да използвам непроверен и / или безплатен софтуер върху изработен от мен уеб сайт!

Освен изработка на сайт за Вас мога да предложа и цялостен бранд билдинг – от дизайн на лого и печатни материали до онлайн реклама в гугъл и социални медии.

Изработката на Уеб Сайт е най-малкото, което мога да направя за Вас. Като мои клиенти ще имате възможността да Ви консултирам по много бизнес въпроси благодарение на опита, който имам от 2010 година насам, особено ако тепърва започвате. Аз мога да:

 • съдействам при внос / износ на стоки за и от ЕС и Китай с английски и испански език
 • освободя бързо вашите стоки от митница благодарение на контактите, които имам там (само за София)
 • продавам вашите стоки и услуги в ЕС, благодарение на дългогодишния ми опит в дропшипинга
 • създавам, управлявам и оптимизирам професионално рекламните Ви кампании в Google Ads и Facebook Business
 • Ви съветвам по всякакви други въпроси, касаещи вашия бизнес.

Хората работят с хора. Фирми се закриват и регистрират за по-малко от седмица. Но името на човек остава завинаги.

Това, което ще направя за Вас ще бъде „моята визитка в интернет“.

Facebook
LinkedIn
Skype
WhatsApp
Email
Print