SEO Оптимизиране

За да Ви видят трябва първо да застанете под светлината на прожекторите!

А това може да се случи по 2 начина – веднага – с платена реклама в Google Ads или чрез SEO оптимизиране на вашия уеб сайт.

Изработка на Сайт | VilizarN.eu

За тези от Вас, които тепърва чуват за SEO нека обясня какво е seo оптимизация – Search Engine Optimization е оптимизация за търсачки (в нашия случай Google и Bing, защото те са 2те най-популярни в Европа), познато още като органично търсене.

С други думи казано – това са първите резултати, които излизат в търсенето след Google Ads платената реклама, Google My Business публикациите и YouTube клиповете.

В тази страница:

Какви са Ползите при СЕО Оптимизация на сайт

 • не заплащате за показване на уеб сайта Ви
 • не заплащате за кликовете при търсене
 • получавате много безплатен трафик
 • лесно можете да монетизирате сайта си

Какво е SEO и как се прави SEO оптимизация?

Резултатите при органичното търсене никак не са … органични. Те са манипулирани!

Но как става в действителност? Нека Ви обясня…

Застава пред Вас човекът Х и заявява, че е президент. Първото нещо, което изниква в съзнанието Ви е съмнението – никога не сте го виждали, нито сте чували името му. Появяват се още няколко персони, които потвърждават думите на човека Х, че той е президент. Съмнението започва леко да се разсейва, но все още го има. Прибирате се вкъщи, пускате новините и виждате министър-председателят, който много добре познавате, да казва, че човекът Х е новия президент. След това съмнението изчезва на 100%.

По същия начин работи и процесът по СЕО оптимизация на Сайт – колкото повече външни линкове сочат към вашия сайт (процес, познат като link building / изграждане на връзки), толкова „по-достоверен“ изглежда той за търсачките. Или поне така беше в началото…

Подобно на президента, не е все тая дали 10 непознати за Вас души ще потвърдят думите му или вече действащият министър-председател ще го направи. Същото важи и за линковете (връзките), идващи от външни сайтове – някои имат по-голяма тежест от други, а това се определя от действащия „авторитет“ на сайта, познат още като domain authority.

Изграждането на връзки е лесен начин за манипулиране на резултатите от органичното търсене и поради тази причина от Google обявиха в последния си ъпдейт, че това няма вече да бъде основния критерий за класиране, особено ако линковете идват от „ферми“ (сайтове, създадени само и единствено с цел link building).

Вместо това ще се обръща сериозно внимание на семантиката в съдържанието – наука, изучаваща самото значение на думите и фразите и как те си взаимодействат, така и на потребителското изживяване – page experience:

 • mobile friendly – удобен ли е уеб сайтът за преглед на мобилен телефон
 • first input delay – измерва интерактивността (всичко под 100 милисекунди е добър резултат)
 • cumulative layout shift – визуално „стабилен“ ли е сайтът и колко често потребителите кликат някъде „по грешка“
 • largest contentful paint – времето за зареждане на страниците (2,5 секунди е горната граница)
 • safe browsing – има ли SSL сертификат (http“S“)
 • social share – ако вашият уеб сайт бива споделян това е сигурен знак за търсачките, че съдържанието в него си заслужава.

Какво предлагам аз?

On-site SEO оптимизиране

SEO Оптимизиране - On-Site SEO | VilizarN.EU

Представете си гледате един Опел. Собственикът му и още няколко човека се опитват да Ви убедят, че това е Мерцедес. Но Вие продължавате да виждате Опел, независимо колко още души се опитват да Ви убедят в противното.

Същото се случва и с уеб сайтовете – вашият сайт никога няма да се класира първи ако съдържанието в него е ирелевантно на търсената ключова фраза независимо колко линка имате.

Аз предлагам сео оптимизация на сайт със съдържание, създадено и написано грамотно и изцяло според търсещите алгоритми – правилен подбор на ключовите думи според Google Keyword Planner, точна гъстота на ключовите фрази и „сателитните“ думи, правилно попълнени rich snippet и Schema Markup, ръчно избрано изображение за социални мрежи за всяка страница, над 90% уникалност на текстовете според Advego Plagiatus.

SEO Оптимизиране - On-Site SEO | VilizarN.EU
SEO Оптимизиране - Link Building | VilizarN.EU

Качествен Link Building

SEO Оптимизиране - Link Building | VilizarN.EU

Изграждането на връзки е факторът, който може да Ви издигне на първа позиция, но може и да докара на сайта Ви вечен БАН ако не се направи както трябва.

Основният модел изисква те да се появят „естествено“ във времето и в никакъв случай не от „ферми за линкове“.

Аз Ви предлагам качествен link building от проверени сайтове с висок domain authority, който ще гарантира бързо и дълготрайно класиране на уеб сайта Ви в резултатите на Google и Bing.

Копирайтинг на следващо ниво

SEO Оптимизиране - Copy Writing | VilizarN.EU

Content is King (Съдържанието е Кралят) – фраза, която набира все по-голяма популярност в интернет средите. Няма нищо по-досадно от съдържание (било то текст или видео), което не отговаря на търсенето ни. Още по-неприятно е, когато е създадено неграмотно и от хора, представящи се за „професионалисти“.

На всички мои клиенти предлагам копирайтинг (създаване на съдържание) на всякаква тематика с гаранция за грамотност и над 90% уникалност на текстовете според Advego Plagiatus – на български, английски и испански език.

SEO Оптимизиране - Copy Writing | VilizarN.EU

Кога има смисъл да се прави SEO оптимизиране на сайт?

Когато има достатъчно търсене на месец, което да оправдае инвестицията!

Процесът по SEO оптимизиране има и своите минуси:

 • отнема време – от 6 месеца до година, понякога и повече
 • работи само в „мрежата на търсене“
 • няма отчетност при реализациите
 • не приложим е в „търговски фунии“
 • не може да се използва в remarketing кампании и други…

Коя е най-добрата стратегия за вашия уеб сайт? Изпратете ми запитване сега…

Оптимизация на Сайт Цени

СЕО Оптимизация

от 149 * без ДДС
 • промоционална цена

Копирайтинг

от 25 * без ДДС
 • за статия до 300 думи

Често Задавани Въпроси

В интерес на истината това не може да Ви го гарантира и Бог. Причината е, че в процеса по SEO оптимизиране се „играе“ по едни правила на търсачките, които правила могат да бъдат сменени по всяко време и това да компрометира първоначалната стратегия. За да не се случва това нещата трябва да се правят интелигентно и „естествено“, както споменах по-горе, а това отнема време. Ако искате моментални резултати може да обсъдим вариант за реклама в Google Ads и Facebook Business.

Това зависи не толкова от това на коя позиция е сайтът Ви, а какво продавате / предлагате, какъв е интересът към продукта / услугата Ви, каква е печалбата, какви са разходите на фирмата Ви и прочее фактори, нямащи нищо общо с „първа позиция в мрежата за търсене“.

Защо да изберете мен за сео оптимизация?

Много клиенти ме определят като перфекционист – човек, който държи на „дребния детайл“. В работата си не се задоволявам с просто „добре е“, а с перфектно е!

Зад всеки качествен софтуер стои „армия“ от добре платени програмисти. За това твърдо стоя зад идеята, че качеството струва пари и никога не бих си позволил да използвам непроверен и / или безплатен софтуер върху изработен от мен уеб сайт!

SEO оптимизиране на сайт е най-малкото, което мога да направя за Вас. Като мои клиенти ще имате възможността да Ви консултирам по много бизнес въпроси благодарение на опита, който имам от 2010 година насам, особено ако тепърва започвате. Аз мога да:

 • съдействам при внос / износ на стоки за и от ЕС и Китай с английски и испански език
 • освободя бързо вашите стоки от митница благодарение на контактите, които имам там (само за София)
 • продавам вашите стоки и услуги в ЕС, благодарение на дългогодишния ми опит в дропшипинга
 • създавам, управлявам и оптимизирам професионално рекламните Ви кампании в Google Ads и Facebook Business
 • Ви съветвам по всякакви други въпроси, касаещи вашия бизнес.

Хората работят с хора. Фирми се закриват и регистрират за по-малко от седмица. Но името на човек остава завинаги.

Това, което ще направя за Вас ще бъде „моята визитка в интернет“.

Facebook
LinkedIn
Skype
WhatsApp
Email
Print